Låna hem varuprover

Vi på Smålandsluckan är experter på IKEA-kök och vi erbjuder våra premiumluckor till både den äldre serien Faktum såväl som till den nuvarande köksserien Metod. På den här sidan erbjuder vi hemlån av varuprover. Du får då möjlighet att känna och klämma på våra fina premiumluckor men också att se hur våra vackra färger ser ut hemma i just ditt köks ljusförhållanden. Fyll bara i formuläret nedan. Blir skickade till DHL paketombud inom några dagar.

Så lånar du hem varuprover

Våra köksluckor som varuprover är ca 30×40 cm stora, ungefär som en stor lådfront. Tillräckligt stora för att visa luckans design men samtidigt små nog att vara smidiga att skicka tur och retur. Vi skickar till utlämningsställe med DHL och returfrakten ingår. För att vi ska få våra utlånade varuprover i retur inom rimlig tid behöver vi en deposition om 500 kr. Den återbetalas i sin helhet om vi får dem i retur inom 10 dagar samt om hemlånet leder till köp av våra vanliga köksluckor. Om du av någon anledning väljer att inte gå vidare med ett eventuellt köp så återbetalas halva depositionen. Övriga 250 kr täcker våra kostnader till DHL för transporten tur och retur för varuproverna.

Våra designer på köksluckor för hemlån

Vad skiljer släta luckan W28 från den släta luckan W08? W28 (till vänster) har skarpa eller markerade kanter (radie rundning 1 mm) medan W08 (till höger) har mjukare rundning av sina kanter med radie 3 mm.
Bilden visar några av alla de färgprover vi har tillgängliga för hemlån.

Se alla våra färger

På sidan Galleri Färger har vi sammanställt ett kollage som visar alla våra vackra färger. Tryck på knappen nedan så öppnas sidan i en ny flik. Om du önskar kan du ha flikarna bredvid varandra på datorn medan du bestämmer vilka färger du önskar låna hem.