Låna hem varuprover

Nyanser kan vara svåra att få grepp om när de bara visas på en bildskärm. Vi tipsar därför om vår populära hemlåningstjänst där du får möjlighet att klämma och känna på vår höga kvalité på luckorna samt se våra vackra nyanser hemma i just ditt köks ljusförhållanden.

Så lånar du hem varuprover

Våra köksluckor som varuprover är ca 30×40 cm stora, ungefär som en stor lådfront. Tillräckligt stora för att visa luckans design men samtidigt små nog att vara smidiga att skicka tur och retur. Vi skickar till utlämningsställe med DHL och returfrakten ingår. För att vi ska få våra utlånade varuprover i retur inom rimlig tid behöver vi en deposition om 500 kr. Den återbetalas i sin helhet om vi får dem i retur inom 10 dagar samt om hemlånet leder till köp av våra vanliga köksluckor. Om du av någon anledning väljer att inte gå vidare med ett eventuellt köp så återbetalas halva depositionen. Övriga 250 kr täcker våra kostnader till DHL för transporten tur och retur för varuproverna.

 

i

Våra designer på köksluckor för hemlån

Vad skiljer släta luckan W28 från den släta luckan W08? W28 (till vänster) har skarpa eller markerade kanter (radie rundning 1 mm) medan W08 (till höger) har mjukare rundning av sina kanter med radie 3 mm.
Bilden visar några av alla de färgprover vi har tillgängliga för hemlån.

Se alla våra färger

På sidan Galleri Färger har vi sammanställt ett kollage som visar alla våra vackra färger. Tryck på knappen nedan så öppnas sidan i en ny flik. Om du önskar kan du ha flikarna bredvid varandra på datorn medan du bestämmer vilka färger du önskar låna hem.