Kontakta oss

Slå oss gärna en signal eller fyll i kontaktformuläret för att bli uppringd. Vår kundtjänst är öppen till kl 21 (nästan) alla dagar och vi är glada att hjälpa till! 

Bli kontaktad:

Coronapandemin slår verkligen olika för olika aktörer. För vår del är våra tjänster populärare än någonsin och vi kämpar för att hinna med alla inkommande beställningar nu när folk spenderar mer tid hemma i sina kök. För vår kundtjänst har det medfört att telefonköerna bitvis varit så långa att vi beslutat att tills vidare initialt endast ha kundservice per mail. Vi ringer gärna upp vid behov. Även kvällstid. 

Våra produktionsanläggningar jobbar skift för att hinna med och för närvarande är den kommunicerade leveranstiden ca 6 veckor, eventuellt något tidigare.

Så enkelt är det att byta köksluckor

Att byta köksluckor är mycket enkelt. Tag ner en lucka i taget och lägg på köksbordet. Lyft klämplattan som får gångjärnet att sitta fast i luckan, lyft över gångjärnet till nya köksluckan och häng tillbaka i skåpet. Plätt-lätt! De flesta byter sina köksluckor en lördag inklusive kaffepaus.