Hörnskåp till kök IKEA Faktum

Ett hörnskåp används för L-kök eller U-kök där hörnskåpet placeras där köket “svänger” – i hörnet. Finns som både golvhörnskåp och vägghörnskåp. 

Alla våra skåp tillverkas “standardvita” oavsett vald färg eller nyans på luckorna. Komplettera gärna med täcksidor vid behov för att bygga in skåpet i samma nyans och finish som nya luckorna. 

Justerbara ben om ca 14,5 – 17 cm ingår till de golvstående skåpen.

Golvhörnskåp 90×90
Golvhörnskåp Faktum 90×90 H=702 295 krAlternativ
Karusell för hörnskåp 90×90. Hyllplan i MDF

En karusell för hörnskåpet 90×90 H=70.

1 495 krAlternativ
Karusell för hörnskåp 90×90. Hyllplan i stål

En karusell för hörnskåpet 90×90 H=70.

995 krAlternativ

Golvhörnskåp 120×70
Golvhörnskåp Faktum 120×70

Ett långsmalt skåp för placering i ett hörn.

1 995 krAlternativ
Halvkarusell för hörnskåp 120×70.

En utdragbar halvkarusell för det raka hörnskåpet 120×70

1 995 krAlternativ

 

Viktigt om våra gångjärn för IKEA Faktum: Gångjärn är som dörrnycklar. Det räcker inte att den ser ut som en nyckel, den måste vara exakt utformad för att passa i låset. Detsamma gäller gångjärn. Dessa är exakt utformade för att passa till just IKEA Faktum och inga andra fabrikat på marknaden. De nya köksluckor vi tillverkar efter IKEAs originalritningar kommer förborrade för exakt inpassning mot dina befintliga Faktum-gångjärn. Är du nöjd med dina gångjärn behöver du INTE köpa nya. Våra nya köksluckor passar perfekt ändå.

BildBenämningInfoPrisvisa mer
Gångjärn till Faktum 1st

1-pack. “Helt vanligt” gångjärn för vanliga dörrar till IKEA Faktum och med inbyggd SoftClose och SelfClose funktion. Välj detta gångjärn till de vanliga dörrarna och om du vill lyxa till det med självstängning och mjukstängning. 2 mjukstängande gångjärn per dörr behövs för att få SoftClose och SelfClose funktionen fullt ut, Komplettera med en monteringsplatta om du inte redan har det.

139 krAlternativ
Gångjärn till Faktum 2-pack

2-pack. “Helt vanliga” gångjärn för vanliga dörrar till IKEA Faktum och med inbyggd SoftClose och SelfClose funktion. Välj dessa gångjärn till de vanliga dörrarna och om du vill lyxa till det med självstängning och mjukstängning. Komplettera med 2 monteringsplattor om du inte redan har det.

199 krAlternativ
Monteringsplatta

Den del av gångjärnet som sitter skruvad i skåpet. Behöver INTE beställas till våra nya gångjärn om du redan har en monteringsplatta till gamla gångjärnen. Plugg och skruv ingår.

49 krAlternativ
Vinkelgångjärn 45° till Faktum 2-pack

Speciella gångjärn för en hörndörr 45° till IKEA Faktum. 2 st gångjärn ingår. För dörr 32×70 eller 32×92. Komplettera med två monteringsplattor om du inte redan har dem.

249 krAlternativ
Hörngångjärn för dörrar i 90° vinkel till Faktum 2-pack

2 st speciella gångjärn som förbinder de två hörndörrarna 30×70 i system IKEA Faktum. Komplettera med 2 monteringsplattor om du inte redan har dem. Den dörr som sitter förbunden med ett gångjärn i stommen klarar sig med ett par vanliga gångjärn för IKEA Faktum. Detta är specialgångjärnen MELLAN dörrarna.

349 krAlternativ
Kylskåpsgångjärn till Faktum 2-pack

Speciella kylskåpsgångjärn till IKEA Faktum. Extra platta för att få plats i det trånga utrymmet mellan stomme och kylskåp. 2 st gångjärn + 2 st extra smala monteringsplattor ingår.

325 krAlternativ
Steglöst stag för överhängd lucka

Ett stiligt och vackert steglöst stag för att hålla upp en överhängd lucka. Steglöst betyder att du inte måste öppna luckan hela vägen upp utan den stannar där du stannar. Perfekt för lite kortare personer som annars kan ha svårt astt nå luckan för att stänga den.

349 krAlternativ

 

Halvkarusell för hörnskåp 120×70.

Den perfekta lösningen för att organisera innehållet i ett rakt hörnskåp. Passar vårt raka hörngolvskåp för IKEA Faktum 120×70. Utsvingande hyllplan i vit MDF. 102×53 cm. Tål belastning upp till 18 kg per våningsplan.

Läs mer »