Låna hem varuprover och jämför innan du bestämmer dig

Vi har en fantastisk finish och kvalité på våra luckor. Vi föreslår att du beställer hem några varuprover så du får möjlighet att klämma och känna på dem. Samtidigt får du möjlighet att se alla vackra nyanser hemma i just din belysning innan du bestämmer dig. Vi skickar till DHL Servicepoint vilket betyder att du hämtar ut dina beställda varuprover från "lokala kiosken" efter sms-avisering när du har tid. En förbetald returfraktsedel ligger med i försändelsen.

Svårt att välja?

Som en tjänst erbjuder vi dig att beställa hem varuprover så du kan kika på dem hemma i ditt kök och i din belysning innan du bestämmer dig. Du lägger en deposition på 500 kr och fyller i vilka luckor och färger du önskar så bokar vi leverans med DHL. Returfrakten är förbetald. Halva depositionen återbetalas när de kommer oskadade i retur och andra halvan om du genomför ett köp inom 14 dagar, då står vi för samtliga utlåningskostnader, inklusive frakterna tur- och retur för varuproverna. Våra varuprover är riktiga köksluckor i måtten 30x40 cm. Tillräckligt stora för att ge en bra uppfattning vad som blir snyggt hemma hos dig men samtidigt små nog att vara smidiga att skicka.

Så går det till:

  1. Fyll i vilka designer och färger du är intresserad av.
  2. Lägg en deposition på 500 kr med Swish eller Visa/ Mastercard.
  3. Vi bokar hämtning med DHL när vi mottagit din deposition. Returfrakten är förbetald.
  4. Kika på dina varuprover hemma i din belysning i lugn och ro.
  5. Returnera inom 5 dagar så återbetalar vi halva depositionen. Resterande täcker våra fraktkostnader till DHL.
  6. Beställer du vanliga köksluckor inom 14 dagar återbetalar vi alla 500 kr, dvs då står vi för hela hemlåningskostnaden.

Lägg deposition med Swish eller kort:

Öppna din Swish-app
Tryck på kameran
Sikta på QR-koden i rött nedan
Alla uppgifter kommer förifyllda
Bekräfta
(du kan också swisha manuellt till Swish nr 1234606315)
Det går också bra att betala med kort, se längre ner på sidan.

Eller manuellt till Swishnummer 1234606315. Skriv "Deposition varuprover" som meddelande.
Eller manuellt till Swishnummer 1234606315. Skriv "Deposition varuprover" som meddelande.

Deposition med kort:

Tryck på knappen "Deposition via kort" om du hellre föredrar att lägga din deposition med kort. Tar lite längre tid än med Swish och fler uppgifter behöver fyllas i manuellt.

Fyll i nedan beställningsformulär
Swisha din deposition
Få hem ett paket med varuprover
Returfrakten ingår
 


Frågor & Svar
Varför en deposition?
Under vissa perioder är det stor efterfrågan på våra varuprover och vi behöver få dem i retur för att kunna skicka ut dem igen och igen. Varuvärdet är ca 1500 kr per försändelse.

Varför inte helt gratis?
250 kr motsvarar vår kostnad till DHL för frakterna tur och retur. Vi vill ha en mindre tröskel så att bara de som verkligen är intresserade lånar hem våra varuprover. Om något är gratis på internet skulle det snabbt kunna missbrukas.... Du får tillbaka hela depositionen om du gör en beställning på vanliga köksluckor inom 14 dagar, dvs kostnadsfritt hemlån för dig och vi står för hemlåningsfrakterna tur o retur hos DHL.