Låna hem köksluckor och jämför innan du bestämmer dig

Hur ser färgerna ut i verkligheten? Hur känns luckorna att hålla i och vad ger de för kvalitetskänsla på riktigt? Vi rekommenderar att du beställer hem några färgprover innan du bestämmer dig för att se dem hemma i just din belysning.

Chansa inte! Börja med att låna hem färgprover. Då får du uppleva vår höga kvalité på våra köksluckor och se våra vackra färger hemma i just din köksbelysning. Snygga bilder på en datorskärm eller flashiga showrooms med specialbelysning i all ära men till slut är det hemma i just ditt kök du ska trivas med både färg, form och kvalité. Olika kök har dessutom olika typer av belysning. Glödlampor, lysrör, halogenspottar eller LED etc. Alla med olika färgtemperaturer vilket ger olika sken. En "vit" lucka i ett showroom kan se gulaktig ut om du har "varmvit" belysning eller kall ut om du har lampor med "dagsljus" när den väl kommer hem i ditt kök. Genom att låna hem våra fina varuprover får du facit under just dina ljusförhållande redan i förväg. En mycket populär tänst.

1. Fyll i beställningsformuläret
2. Swisha din deposition
3. Få hem ett paket med varuprover
4. Returfrakten ingår
 

Så går det till:

  1. Fyll i formuläret med namn och adress mm samt vilka luckor och färger du vill låna hem.
  2. Tryck på "Skicka meddelande".
  3. Innan vi bokar frakten behöver vi en deposition. Vi tycker att 500 kr är en lagom nivå så att de senare kommer i retur. Öppna din Swish app och scanna röda bilden med QR-koden här på sidan. Då får du alla uppgifter förifyllda i din Swish app och kan därefter bekräfta. Alternativt kan depositionen göras med kort. Se nedan.
  4. Du får ett sms några dagar senare så snart din försändelse finns hos ditt lokala DHL-ombud. Hämta ut och kika hemma i lugn och ro. Om kartongen öppnas försiktigt kan den med fördel återanvändas för returfrakten. En förbetald returfraktsedel ligger med i försändelsen.
  5. När du känner dig nöjd kan luckor och färgprover returneras via valfritt DHL-ombud, exempelvis samma som där du hämtade ut dem. 4-6 dagar tycker vi är lagom tid att känna, klämma och fundera.
  6. Vår kostnad till DHL för de två frakterna är ca 250 kr. Den står vi för om du returnerar och beställer nya köksluckor inom två veckor. Då krediterar vi dig alla 500 kr från depositionen. Om du väljer att inte genomföra ett köp men returnerar våra varuprover inomen vecka från uthämtningen så återbetalar vi halva depositionen, dvs 250 kr. Meddela bara att du valt att inte genomföra ett köp. Läs gärna längre ner på sidan om varför vi behöver en deposition.

Börja här:

Vänligen observera. Bilderna nedan är endast som vägledning. Det går inte att jämföra de olika nyanserna sins emellan då bilderna är tagna vid olika tillfällen, med olika kameror och i olika ljusförhållanden etc. Bäst är att se dem hemma i just din belysning.

Inspireras här:


Black Highgloss
Black Highgloss + Magnolia
Black Ink
Black Supermatt
Frozen White
Smooth White
Smooth White
Magnolia White
White Semigloss
White Highgloss
Jasmine White
California Oak + Easy Grey
Grey Highgloss + California Oak
Björk Natur
Björk Natur + White Semigloss
Sterling Oak
Scasndinavian Forest
Sterling Oak
Santana Oak
Pearl Grey
Easy Grey
Arctic Grey
Steel Grey
Antracitgrå
Stone Grey (Nyhet)
Sand of Sahara
Caffe Latte
Bronze Brown
Midnight Blue X
Aqua Blue
Fjord
Fjord
Indigo (Nyhet)
Black Oak
Glossy Wood
Jasmine White

Deposition med kort:

Tryck på knappen "Deposition via kort" om du hellre föredrar att lägga din deposition med kort. Tar lite längre tid än med Swish och fler uppgifter behöver fyllas i manuellt.

Hur man scannar och Swishar:

Eller manuellt till Swishnummer 1234606315. Skriv "Deposition varuprover" som meddelande.
Eller manuellt till Swishnummer 1234606315. Skriv "Deposition varuprover" som meddelande.

Frågor & Svar om våra varuprover och varför vi har valt att ha en deposition

Varför en deposition?
Vi vill inte att det ska vara gratis eller för "enkelt". Genom att begära en mindre motprestation behöver vi bara låna ut våra varuprover till de som verkligen är intresserade av ett eventuellt köp.

Kan det inte vara gratis att låna hem?
Jo, det skulle det kunna vara. Men om man kan beställa helt fritt är det tyvärr vanligt att somliga skriver någon annans adress "för att skojas" samtidigt som den som ofrivilligt får saker hembeställda inte blir så glada då de tror att det är vi som har skickat på eget initiativ. Sedan vi införde en deposition i samband med hemlån så har dessa okynnesbeställningar helt upphört. Varuvärdet på det vi lånar ut är ca 1500 kr samtidigt som våra kostnader för de båda frakterna med DHL kostar oss ca 250 kr. Vi tycker att 500 kr är en lagom nivå på depositionen. Våra kunder vill låna och vi vill få det vi lånat ut i retur. Systemet fungerar mycket bra och tjänsten är väldigt populär.

Får jag tillbaka min deposition?
Tanken med att vi lånar ut varuprover är att du ska få möjlighet att bilda dig en uppfattning om hur respektive nyans verkligen ser ut hemma i just din belysning. Men vi behöver få dem i retur så vi kan skicka ut dem igen och igen till nya kunder. Vi står gärna för de båda DHL-frakterna (ca 250 kr) om ditt hemlån leder till köp av nya köksluckor. Då återbetalar vi alla 500 kr. Om du väljer att inte gå vidare med ett eventuellt köp och du returnerar luckor och färgprov inom en vecka från att du hämtade ut dem så återbetalar vi halva depositionen, dvs 250 kr. Det täcker då våra två fraktkostnader till DHL. Meddela oss bara när du bestämt dig så går 250 kr tillbaka via Swish.

Hur länge får jag låna hem varuproverna innan de måste returneras?
Egentligen ser man ganska direkt om man gillar en viss nyans eller inte. De flesta har luckorna hemma ett par dagar eller över en helg. Vi har sagt att ca en vecka, kanske upp emot 10 dagar är gott om tid för att kika, fundera och överväga olika alternativ. Behöver man av någon anledning ännu längre betänketid så önskar vi att du meddelar oss. Därefter blir de bara liggandes utan att någon ändå tittat på dem och då önskar vi våra varuprover i retur. Om de kommer i retur i rimlig tid och du därefter vill vänta någon eller några månader med en eventuell beställning så gottskriver vi gärna depositionen och drar av den (alla 500 kr) från slutfakturan. Nemas Problemas.

Hur skickar jag enklast tillbaka ?
Att returnera varuproverna är myckast enkelt. Det ligger alltid med en förbetald returfraktsedel med varje leverans. Om du öppnar kartongen försiktigt kan den med fördel återanvändas för returfrakten. Returfraktsedeln kan användas hos valfritt DHL-ombud i hela Sverige men enklast returnerar du bara där du hämtade ut dem.

Hur snabbt kan jag få hem mina varuprover?
Vanligast nästkommande dag eller ett fåtal dagar senare. Beror lite på vilket klockslag du beställer, vad det är för veckodag och till vilken ort de ska skickas. Men det brukar gå fort.

Vad händer om jag väljer att behålla varuproverna för gott?
Tanken är inte att du ska behålla dem. Det är varuprover som du lånar hem för att se dem, klämma på dem, knacka på dem och se våra vackra nyanser hemma i just din belysning. Om du inte returnerar så kommer vi påminna dig. Om du väljer att behålla dem så kostar de 1500 kr men det är bättre att du beställer riktiga luckor istället. Vi behöver våra varuprover i retur för att kunna skicka ut dem igen och igen till nya kunder.