Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss. Vi är experter på IKEA-kök och vi har stor kunskap. Slå oss gärna en signal eller fyll i kontaktformuläret för att bli uppringd. Vår kundtjänst är öppen till kl 21 (nästan) alla dagar och vi är glada att hjälpa till!

Bli kontaktad:

Våra kontaktuppgifter:

Telefon: 036-440 90 60

E-post: webshop@smalandsluckan.se

Vårt showroom hemma hos dig: I stället för dyra showrooms i varje stad erbjuder vi hemlån av varuprover via vår hemsida. Mer info under fliken “Låna Hem”.

Showrooms i all ära men de har ofta specialbelysning som får de flesta nyanser att se vackra ut. Vi rekommenderar att du lånar hem luckor för att känna och klämma på vår höga kvalité samt se våra vackra färger hemma i just dina belysningsförhållanden.

Vi skickar varuprover tur- och retur med DHL till ett utlämningsställe nära dig. Returfrakten ingår. Mer info under fliken “Låna Hem”

Så enkelt är det att byta köksluckor

Att byta köksluckor är mycket enkelt. Tag ner en lucka i taget och lägg på köksbordet. Lyft klämplattan som får gångjärnet att sitta fast i luckan, lyft över gångjärnet till nya köksluckan och häng tillbaka i skåpet. Plätt-lätt! De flesta byter sina köksluckor en lördag inklusive kaffepaus.