Nya Premiumluckor till kök IKEA Metod med integrerade grepp

Nya Premiumluckor till kök IKEA Metod med integrerade grepp

Utöver våra “vanliga” luckor för knoppar och handtag erbjuder vi också en serie luckor med infrästa grepp, serie U12. De kommer färdiga från fabrik där greppen frästs in i själva luckorna helt utan krav på att du därefter måste borra för knoppar eller handtag. På köpet får du en modern och clean look med horizontala linjer.

Längre ner på den här sidan finner du alla storlekar på luckor och deras priser. Köp dina nya köksskåp, lådor, bänkskivor och gångjärn mm hos IKEA. Komplettera med våra premiumluckor, dvs den delen av köket som syns utåt och du får ett designerkök i klass med Marbodal, Ballingslöv eller Kvänum. Men till ett betydligt blygsammare totalpris.

Vi har alla storlekar på luckor som du finner hos IKEA men där utöver har vi också ett stort antal luckstorlekar som “saknas” i IKEAs utbud. Med oss får du helt enkelt fler olika pusselbitar att bygga ditt nya kök med.

STEG 1: VÄLJ FÄRG

Börja med att välja den färg du önskar att vi tillverkar dina nya köksluckor i. All dörrar, lådfronter, täcksidor, passbitar och lister mm får därefter den färgen på framsidan.

Välj färg på dina U12-luckor här
Släta luckor med frästa grepp - Design U12

Steg 2. Lådfronter för IKEA Metod. Sorterade i bredd per cm

Med perfekt passform till IKEAs lådor Maximera och Exceptionell

Steg 3. Dörrar för IKEA Metod. Sorterade i bredd per cm

Med perfekt passform till IKEAs gångjärn “Utrusta”.

Steg 4. Måttbeställda delar till ditt kök IKEA Metod

En sak som skiljer oss från IKEA är att vi erbjuder möjligheten att få hem färdigkapade delar redan från fabrik, dvs utan att du ska behöva kapa själv och få fula synliga kapytor. IKEA har ett fåtal standardlängder liggandes. Där köper du en hel skiva, kör hem och kapar på plats. Genom att vi gör det redan på fabrik kommer de hem i exakt rätt storlek redan från början. Om du har en skiss från IKEAs Kitchen Planner ska du alltså inte lägga in IKEAs lagerhållna mått utan exakt det mått du behöver när den är färdigkapad.

Täcksidor

Täcksidor används för att dölja de vita skåpen och får köket att se platsbyggt ut. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

Passbitar

En passbit används för att dölja ett hålrum mellan skåp och vägg. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

LJUSRAMPSLISTER

En ljusrampslist monteras under väggskåpen och döljer ljusramper mm. Görs i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

GOLVLISTER

Golvlister används för att täcka benen och dölja tomrummet under skåpen. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.