IKEA Rationell. Nya köksluckor och lådfronter för äldre IKEA-kök

Vi tillverkar nya köksluckor och lådfronter till IKEA-kök. Vår produktion är måttanpassad efter IKEAs originalritningar varför de passar perfekt till IKEA Rationell och IKEA Faktum kök, skåp och lådor.

Om du har ett befintligt, äldre IKEA-kök som du är nöjd med men söker nya och fräscha lådförstycken till dina IKEA Rationell lådor eller nya dörrar till dina IKEA Faktum skåp och stommar så har vi ett tiotal olika utseenden samt ett fyrtiotal färger och nyanser att välja bland. Allt passar perfekt direkt ur kartong. Bara att skruva dit!

IKEAs stommar håller i många, många år men man kanske vill förnya den delen som syns, luckorna och där kommer vi in i bilden. Behåll dina skåp, stommar, lådor, bänkskivor, diskbänk, vatten och avlopp mm. Slipp veckor av stök och byggdamm. Uppgradera bara ditt kök med ny fasad, dvs nya köksluckor.

TIPS: Innan du väljer nya fronter, oavsett färg eller design, börja gärna med att låna hem varuprover och se dem hemma i ditt kök och i din belysning innan du bestämmer dig. Vi levererar varuprover tur- och retur med DHL över hela Sverige. Mer info under fliken Låna Hem. Välkommen till Smålandsluckan.se

IKEA Faktum Rationell