NYA KÖKSLUCKOR TILL IKEA FAKTUM I HIGH GLOSS FINISH

Utöver vårt standardsortiment av “vanliga” färger och finishar erbjuder vi också ett sortiment av köksluckor i högblankt finish. High Gloss-färgerna kräver en helt slät yta och erbjuds endast i designen W08. Längre ner på den här sidan finner du prislistorna för luckor i High Gloss.

Nya köksluckor till IKEA Faktum. Liknar IKEA Abstrakt
Design W08 i White Highgloss

Låna hem

Låna hem varuprover Nyanser kan vara svåra att få grepp om när de bara visas på en bildskärm. Vi tipsar därför om vår populära hemlåningstjänst

Läs mer »

1. BÖRJA MED ATT VÄLJA ÖNSKAD HIGHGLOSS-FÄRG FÖR DINA NYA KÖKSLUCKOR

Börja med att välja önskad färg på dina nya dörrar och fronter mm i High Gloss finish. Du kan hoppa över detta moment om du endast vill räkna priser men vi behöver informationen vid en eventuell beställning. Highgloss kräver en helt slät yta och dessa färger erbjuds endast till vår släta lucka “W08”.

Bilden visar köksluckor i kombinationen W08 + Oyster High Gloss

ÄR FRONTERNA FÖRBORRADE?

Javisst, våra dörrar och lådfronter är förborrade med perfekt passform för dina befintliga IKEA Faktum gångjärn och för dina befintliga IKEA Faktum/ IKEA Rationell lådor. Alla passar perfekt direkt ur kartong utan krav på egen efteranpassning.

Precis som IKEA och andra köksfabrikat så borrar vi inte för knoppar eller handtag då det finns tusentals olika önskemål och varianter. Däremot rekommenderar vi den fantastiska borrmallen “Fixa” från IKEA för några tior. Sök bara på art nr 903.233.93 på ikea.se

IKEA Borrmall art nr 903.233.93

2. LÅDFRONTER. SORTERADE I BREDD PER CM

Tillverkas förborrade med perfekt passform till lådor IKEA Faktum/ IKEA Rationell

HÖGER ELLER VÄNSTER?

Våra luckor är symmetriska vilket betyder att de passar lika bra som högerhängda som vänsterhängda. Vi fräser för gångjärnen på dörrens ena sida och eftersom designen är symmetrisk så finns det inget “upp eller ner” och därmed heller inget höger eller vänster. Våra dörrar passar lika perfekt oavsett (ett undantag är de 195 cm höga dörrarna med ett tredje gångjärn som inte sitter i mitten varför vi frågar om höger eller vänster för just de luckorna).

DM2448

3. DÖRRAR. SORTERADE PER BREDD I CM

Tillverkas förborrade med perfekt passform till skåp och gångjärn IKEA Faktum

4. Vitrindörrar för IKEA Faktum.

Måttbeställda delar till ditt IKEA-kök

Högre upp på den här sidan finner du alla standardmått för ditt kök IKEA Faktum. Vi tillverkar även måttbeställda täcksidor, passbitar, golvlister och ljusrampslister mm på beställning och då varje kök är unikt tillverkar vi dem på millimetern exakt som du behöver dem.

Täcksidor

Täcksidor används för att dölja de vita skåpen och får köket att se platsbyggt ut. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

Passbitar

En passbit används för att dölja ett hålrum mellan skåp och vägg. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

LJUSRAMPSLISTER

En ljusrampslist monteras under väggskåpen och döljer ljusramper mm. Görs i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

GOLVLISTER

Golvlister används för att täcka benen och dölja tomrummet under skåpen. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.