Nya köksluckor - Alternativ till IKEA Metod Lerhyttan

Design W75 och W76 är två perfekta alternativ för dig som vill köpa nya skåpsluckor IKEA Metod Lerhyttan men som vill ha dem i annan finish än svart.

Ett IKEA-kök uppgraderat med nya köksluckor i design W76 - Arctic Grey. Ett mycket bra alternativ till IKEA Metod Lerhyttan grå.

IKEA har en mycket populär kökslucka vid namn IKEA Metod Lerhyttan. Den fanns tidigare i grå nyans utöver den svarta som finns nu. Många frågar oss om vi kan tillverka en liknande och då tipsar vi om våra designer W75 och W76. De finns till både det äldre systemet IKEA Faktum och det aktuella IKEA Metod. Hos oss kan du dessutom kombinera varje lucka med ett stort antal olika färger, nyanser och finishar (samtliga förutom highgloss).

Vi på Smålandsluckan är experter på IKEA-kök och vi tillverkar nya köksluckor till både det äldre systemet IKEA Faktum och det aktuella sortimentet IKEA Metod. Vi har andra designer och andra färger än IKEA plus att vi har möjlighet att anpassa storlekar på köksluckor efter behov. I vårt sortiment till IKEA Metod har vi utöver samma storlekar som IKEA även många storlekar på luckor och lådfronter som ”saknas” i IKEAs sortiment.