Handtagslösa köksluckor till IKEA Faktum med frästa grepp - Design U12

Design U12 är vårt alternativ för dig som söker en clean look för dina nya köksluckor utan traditionella handtag eller knoppar. Med vår handtagslösa design U12 får du jättesnygga köksluckor med grepp infrästa i själva luckan och du kan välja på ett flertal olika grepp-placeringar och utföranden. Till skillnad mot IKEA kan du hos oss välja på ett flertal olika färger och nyanser.

Längre ner på den här sidan kan du konfigurera och bygga ihop din drömlösning med handtagslösa köksluckor med frästa grepp i en mängd olika utföranden efter ditt behov och dina önskemål.

Handtagslösa köksluckor till IKEA Faktum U12 Ljusgrå
Stilrena design U12 i Easy Grey. I stället för traditonella knoppar eller handtag är greppen infrästa i själva luckan.

BÖRJA MED ATT VÄLJA VILKEN FÄRG DU ÖNSKAR PÅ DINA NYA HANDTAGSLÖSA KÖKSLUCKOR FÖR IKEA FAKTUM

Vilken färg önskar du på dina nya köksluckor? Du kan hoppa över detta moment om du endast vill räkna priser men vi behöver informationen vid en eventuell beställning.

Design U12 görs i en annan produktiuon än våra traditionella köksluckor i “W”-designerna och U12 är endast tillgänglig i de färger som är valbara via knappen nedan. 

Släta luckor med frästa grepp - Design U12
välj färg på dina u12-luckor här
Vänligen observera: Färgen Alpin-vit kommer bekräftas för leverans i augusti

Andra alternativ:

Lådfronter, sorterade i bredd per cm:

Dörrar, sorterade i bredd per cm:

Vitrindörrar till IKEA Faktum:

Tyvärr går design U12 inte att beställa som vitrinluckor (glasning).

Måttbeställda delar till ditt IKEA-kök

Täcksidor

Täcksidor används för att dölja de vita skåpen och får köket att se platsbyggt ut. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

Passbitar

En passbit används för att dölja ett hålrum mellan skåp och vägg. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

LJUSRAMPSLISTER

En ljusrampslist monteras under väggskåpen och döljer ljusramper mm. Görs i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

GOLVLISTER

Golvlister används för att täcka benen och dölja tomrummet under skåpen. Tillverkas i samma fina nyans och finish som nya köksluckorna.

Några lekfulla exempel hur man kan styla köket till en unik look

Luckor, dvs dörrar och lådfronter har vanligtvis “raka grepp”. Som ett alternativ och för att få snygga avslut efter en lång rad med raka grepp kan man avsluta med en “schwung”. På bilden nedan syns en lucka med raka grepp omgiven av luckor med avsluts-schwungar. Om man föredrar den traditionella stilen så är det bara att välja genomgående “raka grepp”.

 

Bilden visar en lång raksträcka med raka grepp både i förgrunden och i bakgrunden. Höger och vänster sida har i stället grepp med schwung, dvs ett grepp med avslut.
U12 - Alpinvit