Premium köksluckor till IKEA-kök Metod - Flertal färger och modeller

Vi på Smålandsluckan är experter på IKEA-kök. Vi tillverkar nya köksluckor av mycket fin kvalité för dig som önskar andra färger eller modeller på köksluckor till ditt nya IKEA-kök än de som erbjuds på ditt IKEA-varuhus. Köp alla skåp, stommar, lådor, hyllplan och gångjärn hos IKEA och komplettera med våra vackra premiumluckor. Utöver alla de storlekar på luckor som IKEA har så erbjuder vi dessutom många av de storlekar på luckor som “saknas” i IKEAs sortiment. Och om du behöver några luckor i specialmått så löser vi det också. Exempelvis kring micro, fläkt eller kyl o frys. Börja gärna med att låna hem varuprover!

Köksluckor för IKEA Metod
Dörrar, Lådfronter, Passbitar, Täcksidor och  Golvsocklar mm.
Specialmått utan extra kostnad.

Övrigt
Stort utbud av färger och modeller av köksluckor att välja på.
Kunnig kundtjänst, Hemlån av varuprover och Leveranser över hela Sverige till fast pris.

Vår prissättning är mycket enkel. Varje kökslucka har pris efter sin storlek, inte efter färg eller design. Prisgruppen är “släta, vita luckor” men du kan välja valfri av våra färger och designer utan att det påverkar priset! Passa därför på att välja den modell eller färg som tilltalar dig bäst utan att priset blir högre. Gäller alla designer på luckor som börjar med “W” ( W08, W09, W10 etc). Enda undantaget är luckor med integrerade grepp i serie U12 som har en något annorlunda prisbild. I dessa tider är vi också mycket stolta att erbjuda en låg och fast fraktkostnad om endast 1295 kr över hela Sverige. Gäller oavsett hur stor eller tung leveransen är eller hur många luckor eller skåp mm som är med i samma leverans. Perfekt för dig som gärna undviker tråkiga överraskningar ;- )

Inspiration och bilder

Kanske vill du se och bläddra i vårt inspirerande bildgaleri först? Här finner du alla våra vackra färger samt ett flertal ilustrationer. Vilken köksdesign är DU?

UN0138

Låna hem varuprover

Färger och nyanser tar sig olika uttryck i olika ljusförhållanden. Och på olika typer av datorskärmar. Vi tipsar om vår populära hemlåningstjänst av varuprover. Då får du dels chans att klämma och känna på våra premiumluckor samt se hur våra vackra färger ser ut hemma i just ditt köks ljusförhållanden.

GÅ VIDARE TILL OFFERTVERKTYGET & SE PRISER

Vi har 3 olika produktområden i vårt erbjudande. Gå vidare genom att välja väg nedan. För att få ett totalpris, lägg bara det du behöver till en varukorg och vips får du slutpriset direkt på skärmen.

Premiumluckor till Metod

Metod heter köksfabrikatet som IKEA säljer på sina varuhus sedan sommaren 2013.

Blåa och gråa nya köksluckor för IKEA-kök

Premiumluckor till Faktum

Faktum hette IKEAs gamla köksystem som IKEA slutade sälja sommaren 2013. Vi tillverkar luckor till Faktum också.

Blåa och gråa nya köksluckor för IKEA-kök

Stommar & Lådor mm till Faktum

Perfekt för dig som bygger om med Metod men som samtidigt behöver skåp i de gamla måtten.