Luckor med "dubbelspegel"

Design W30 för IKEA Faktum och IKEA Metod

Design W30
Design Faktum W30 i Jasmine White (svag träfiberstruktur).

Vår design W30 för IKEA Faktum och IKEA Metod är en lucka med spännande design. Det är en sorts ramlucka med stor spegel och där det är TVÅ trappsteg mellan ramen och spegeln vilket ger extra liv och skänker köket en lyxig touch. Tillverkas av 19 mm tjock MDF i mycket hög kvalité. Lådfronter lägre än 20 cm höjd tillverkas släta (utan mönster).

Vi använder en speciell sorts MDF specifikt för finsnickeri med mycket hög kvalité och densitet. Vi har en speciell produktionsteknik som göra våra luckor så fukttåliga att de till och med kan placeras i badrum, våtzon 2. Därmed är de samtidigt extra lämpade för placering i helt vanliga vardagskök med oavsiktligt vattenspill eller het vattenånga från ex varmluftsugn, diskmaskin eller kaffemaskin etc. Vattenånga och fukt är annars en köksluckas värsta fiende och fuktskador är en av de vanligaste orsakerna till att gamla köksluckor "blivit fula". Väljer du någon av våra standardfärger lämnar vi hela fem års garanti mot fuktskador! (garantin gäller inte om du exempelvis vill ha nya luckorna i "valfri NCS" eller annan kulör, endast våra standardfärger omfattas av vår femåriga garanti mot fuktskador). Mer info om vår fukttålighet här.

Våra luckor är måttanpassade efter IKEAs originalritningar med perfekt passform till dina Faktum-stommar och dina Faktum-gångjärn. Allt är klart och passar perfekt direkt ur kartong. Bara att hänga upp utan behov av egen efteranpassning. Måttanpassningen avser inte bara luckornas Bredd x Höjd utan även alla dörrars fräsningar för gångjärn på rätt ställen och alla lådfronters förborrade hål för perfekt inpassning till dina Faktum (IKEA Rationell) lådor. 
Vi garanterar perfekt passform till ditt kök IKEA Faktum eller IKEA Metod. Om något mot förmodan inte skulle passa räcker det att du mailar in en bild tillsammans med en linjal eller liknande som visar eventuell avvikelse.

Design Faktum W30 i Magnolia White
Design Faktum W30 i Smooth White

Design Faktum W30 kan beställas som vitrin/ glasade dörrar. Kika under fliken Tillbhör för att se de olika typer av glas som finns att välja på. Faktum W30 kan inte beställas med spröjs.