Översikt köksluckor till IKEA Faktum 2018
Måttanpassade efter IKEAs originalritningar!

Alla luckor och lådfronter kommer måttanpassade efter IKEA´s originalritningar med perfekt passform. Ingen egen efteranpassning behövs. Levereras klara att hänga upp!

3 släta designer

Vi har släta designer i tre olika utförnden. Det som skiljer dem åt är hur kanterna är rundade.

Design Faktum W28
Slät rundad kant med 1 mm radie:

Faktum W28 har en kant på nästan 90 grader. Den är rundad med endast 1 mm radie vilket gör kanten kantig som en bräda eller bordsskiva.

Design Faktum W28

Design Faktum W08
Mjukt rundad kant med 3 mm radie:

Faktum W08 är som Faktum W28 men har rundade hörnen plus att alla sidor är svagt rundade med 3 mm radie. Faktum W08 är vår absolut mest populära design.

Design Faktum W08

Design Faktum W16
Mjukt fasad kant:

Faktum W16 är en slät design med fasettslipade kanter. Fasningen påbörjas 25 mm från ytterkanterna och ger liv och rörelse åt hela köket när de är på plats.

Design Faktum W16
Design Faktum W28 i färg Cashmere
Design Faktum W16

Profilerade designer

Design Faktum W05

Design Faktum W05 är en slät lucka med vackert bågformad utfräsning. Tillverkas av 18 mm MDF av mycket hög kvalité och är färdig att hängas upp. Kommer förborrad för gångjärn och lådfronter måttanpassade efter IKEA´s originalritningar med perfekt passform till ditt kök IKEA Faktum. Lådfronter lägre än 20 cm höjd tillverkas släta. Länk till bildarkiv.

Design Faktum W05 i färg Cashmere
Design Faktum W05

Faktum W09

Design Faktum W09 (ram 88 mm md slät spegel)

Design Faktum W09 är en klassisk ramlucka som "funnits i alla tider”. En design som passar in i både äldre och modernare kök. Faktum W09 har som standardutförande en ram som är 88 mm bred runt om oavsett luckans storlek. Ju större lucka/ dörr, ju större blir utrymmet innanför ramen (spegeln).

För lite mer liv och rörelse i köket finns design Faktum W10 med spårad spegel. Designerna W09 och W10 är desamma förutom spårningen i spegeln.

För en slimmare look har vi designerna Faktum W75 och W76. Deras ram är endast 55 mm bred och de har båda slät spegel. Det som skiljer dem åt är linjerna ute på ramen. Faktum W76 har samma linjer på ramen som W09 och Faktum W75 har en solid ram utan linjer.  Länk till bildarkiv.

Design Faktum W10 (ram 88 mm med spårad spegel)
Design Faktum W10 i färg Sand of Sahara

Design Faktum W12 är en traditionell design med stor spegel som smälter bra in i alla kök. Ju mer man betraktar designen ju mer detaljer finner man. Tillverkas av 18 mm MDF av hög kvalité och är färdig att hängas upp. Kommer förborrad för gångjärn och lådfronter måttanpassade efter IKEA´s originalritningar med perfekt passform till ditt kök IKEA Faktum. Lådfronter lägre än 20 cm höjd tillverkas släta (utan profil). Länk till bildarkiv.

Design Faktum W12 i färg Sand of Sahara
Design Faktum W12

Design Faktum W24

Design Faktum W24 är en slät lucka med sarg. Eller en vanlig lucka med väldigt stor spegel. Designen fungerar både som retro i ett äldre kök eller som ultramodern design i nyare hus. Komplettera bara med tidstypiska handtag. Tillverkas i 19 mm MDF av hög kvalité och är färdig att hängas upp. Kommer förborrad för gångjärn och lådfronter måttanpassade efter IKEA´s originalritningar med perfekt passform till ditt kök IKEA Faktum. Lådfronter lägre än 10 cm höjd tillverkas släta.  Länk till bildarkiv

Design Faktum W24 i färg Sand of Sahara
Design Faktum W24

Design Faktum W30

Design W30 är en av våra absoluta storsäljare. Ligger ungefär mellan W24 och W12 i designen. Både spegel och avskalad luftig design på samma gång. Fungerar mycket bra i moderna kök där man önskar en luftig och lättsam design. Tillverkas i 19 mm MDF av hög kvalité och är färdig att hängas upp. Kommer förborrad för gångjärn och lådfronter måttanpassade efter IKEA´s originalritningar med perfekt passform till ditt kök IKEA Faktum. Lådfronter lägre än 20 cm höjd tillverkas släta. Länk till bildarkiv

Design Faktum W30 i färg Sand of Sahara
Design Faktum W30